Followers

Thursday, 15 December 2011

kawan aku

hai!! assalamualaikum!!
sory da lamew x update blog nie...
 da byk srang labah2 da kat blog ni..(hehe)
urm.. ary ni aq x bleyh tidowh sperty mlm2 sblumnye..
cube tgk skunk ni da pkul 4.51 tapy aq ttp brjaga lgy..
ntah bilew la aq nk tidowh..
ok .. back to the topic..
aq sayang kawan2 aq sbb mereka slalu tlong aq ktike
 aq mmrlukan bntuan...
walaupun adew bbrapew kawan yg x brapew nk bergunew 
tapy lantak deowang la ...
adew aq kesah..
mcm seorang kawan aq ni, Zuraidah Eccentric II ,, die tlong aq edit blog aq smpai cantek mcm skunk...
purple gitu!...
smart blog aq nie... aq skew... dulu blog nie simple jewk...
tapy skunk da berseri2.. follower pon da mningkat.
kpde kawan aq yg laen, jgn jeles follower aq mningkat kay..
terutamanye Hidayah Haris n Farah Sofea ..
thanks la kat kwn aq yg edit ni sbb da
edit blog ni smpai bgini..
cantek x?? ye aq tau cantek(ahaha)
okey aq rase itu jew la yg aq nk cerite kan untuk kali ni..
aq harap korang sukew dgn wajah baru blog aq nie.
k bye.. assalamualaikum
.


Friday, 9 December 2011

penderaan kucing

assalamualaikum dan selamat sejahtera..
sory da lmew x update.. Busy menjalani ary-ary tanpa sekolah atau kerja...
kk... nampak title post ni? ye aq mmg benci sapew yg dera atau pukul kucing..
klau kawan aq dera kucing mzty aq ckp mcm ni "cube kau jady kucing tu, mzty kau marah kan?!"
memang s##l la sapew yg sukew mndera kucing nie..
k ar korang tgk ar pic-pic kat bawah nie..












kan bgosz kalau sumew kucing dilayan dgn baek...
knape la nasib mereka bgitu.. brtemu dgn org yg kejam..
harap sumew kucing dpt khidupan yg selesa sperty:





kan bgosz klau sumew kucing dapat hidup mcm tu.. mzty mreka gmbira...
k ar aq rasew smpai sini jewk arh entry aq untuk kali ni ,
aq harap sumew org x kan seksa @ dera kucing lagy..
assalamualaikum..

Thursday, 1 December 2011

my friends

assalamualaikum...  cehh sjak bilew mr.joker jady baek...

see title entry nie?? ye kaly ni mr.joker nak mmperkenalkan kawan2 kelas aq... (yang aq baek dgn nyew je larh)
mereka mmpunyai banyak ragam yang pelik lagy aneh.. klau nak dikatakan
masuk aer pun boleyh...
ni namew dye zulfiqar... dye ni boleyh diketegorikan bdak pndai arh...
 klau nak add dye kat fb name  acc Zurl Fieycar ...
ni plak syafiq,, orang panggil dye kodi @ chody..
klau nakk add dye di fb ,Muhd Nur Shqfiq
ni plak abdul aziz.. dye nie baek.. anak ustaz la katakan...
dye ni pon bleyh diketegorikan bdak pndai..
acc fb dye plak Saifullah Al-Maslul
ni plak farah najwa.. dye ni masuk aer sikit.. sikitttt jewk...
dye ni cheerful orgnyew wlaupun tgh sedih...
kategori pandai
fb dye Chowder Pocoyo
ni plak hidayah haris... dye ni rendang jewk.. ahaha jgn mawa..
dye pon kategori pandai
fb dye Hidayah Haris
ni zuraidah adnan... dye pon boleyh diketegorikan bdak bijak jgak arh..
fb dye Zuraidah Eccentric II.. knapew adew II?? sbab fb first dye kene hacked
ni plak masyitah rosman.. sbenarnye name dye panjaaang...
orang slalu pggil dye masyi2...
fb dye Nur Masyitah Rosman


urm.. kjap2 adew lgy kew tidak ea?? klau yg aq tertiggal tu sorry arh... x pasan arh.. .
k  aq pon da pnat mnaip so smpai sini jewk arh dulu untuk kali ni,, klau pnjang umur boleyh update lgy...

Wednesday, 30 November 2011

budak baru belajar

ok.. nampak title tu? ye aq seorang bdak yangbaru nak belajar buat blog....
ye la x kan nak tengok jewk kawan-kawan aku buat blog. aku da lamew nak buat blog ni tapy tak dew orang yang nak ajar.. tapi tady aq mintak tolong kat kawan aku si poya..
korang kenal kew si poya nie? k klau korang x knal ni aq nak knal kan dye..
ni die si poya tu.. dye ni mulut becok sikit.. pok pek pok pek jewk kejew dye..
walaupun tady aq byk yg x fhm apew yg die ajar tapi thanks la kat dye nie...
k.. aq rase ni jewk la apew yg aq nak tulis buat kali ni...