Followers

Wednesday, 30 November 2011

budak baru belajar

ok.. nampak title tu? ye aq seorang bdak yangbaru nak belajar buat blog....
ye la x kan nak tengok jewk kawan-kawan aku buat blog. aku da lamew nak buat blog ni tapy tak dew orang yang nak ajar.. tapi tady aq mintak tolong kat kawan aku si poya..
korang kenal kew si poya nie? k klau korang x knal ni aq nak knal kan dye..
ni die si poya tu.. dye ni mulut becok sikit.. pok pek pok pek jewk kejew dye..
walaupun tady aq byk yg x fhm apew yg die ajar tapi thanks la kat dye nie...
k.. aq rase ni jewk la apew yg aq nak tulis buat kali ni...