Followers

Wednesday, 4 January 2012

first day skola..

hai!! asalamualaikum..
da lame x mnaip, rase rindu plak.. hehe

k.. ary ni first day skola , rase mcm 
mimpi je aq da form 4.
org kate first day skola mzty best an..?
tapy bgy aq biase je..
mcm2 yg mnyusahkan terjadi pade ary ni..
  1. ary nie kan first day,, spatutnya driver bas jemput la kitowang tapi tunggu punya tunggu...
    bas x smpai2.. aq pon tggu arh smpai pkul 7.30..
    lpas tu aq pon blik uma ckp dgn mak aq yg ary nie x dew bas..
  2. aq adew cdang nk naek moto tapy mlangnye,, tayar moto aq sudah bocor sbab kene paku pada malam tu... so aq pon gy ar skola dgn pakcik sdare aq..
  3. sampai kat skola adew spotcheck rambut la plak.. aq kene tarik dgn pngawas.. nasib baek aq ni pndai mloloskan diri, so terlepas ar aq..
  4. hmm.. waktu pagi kitowang sumew dtempatkan kat surau utk orientasi.. lpas tu kitowang dilepaskan ke kelas masing2.. smpai jew kat klas teacher tu memekak sbab bdak laki x dgr ckp n slalu mnyampuk mase dye bcakap... kawan aq ckp ''nasib baek kite ddk skola ni 3 ary jewk,, lpas tu kite pndah.". ahaha.. sngal je kwn aq..
  5. ptang tu plak pkul 2.05 kitowang sumew blik... mlangnyew bas skola x dew.. hmm mnyusahkan btul...
k tu jew arh yg aq alami ary nie.. wlaupun adew yg mnyusahkan tapy adew jgak yg mnggembirakan..
k tu jew ar yg aq nk share pngalaman aq ary nie.. 
as-salam

No comments:

Post a Comment